Teade lasteaedade toitlustamisest

Valga linna lasteaedades alustab 3. novembril uus toitlustaja

Alates homsest toitlustab Valga linna lasteaedasid OÜ Triinu Äri, kelle köögist tuleb toit lasteaedadesse järgnevatel päevadel. Vallale kuuluv ja lasteaed Walko ruumides asuv köök komplekteeritakse, misjärel jätkub toitlustamine sealt.

Toitlustusteenuse osutaja vahetub, kuna praegune toitlustaja Gurmann OÜ ütles vallavalitsusele pikaaegse hankelepingu erakorraliselt üles ning lõpetab töö 2. novembril. Valga Vallavalitsus pöördus kuue Valga linnas tegutseva toitlustusettevõtte poole palvega asuda linna lasteaedasid toitlustama kuni uue hankelepingu sõlmimiseni. Valga Vallavalitsus teeb üleminekuajal koostööd kogenud toitlustajatega, kes annavad endast parima, et tagada lasteaialastele nõuetekohane teenus.

Valga Vallavalitsus ja linna lasteaiad loodavad üleminekuajal mõistvale suhtumisele ning vabandavad võimalike ebamugavuste pärast.