Lapsed käisid Tartus teatris

Kasekese lapsed käisid 13. veebruaril Tartus teatris. Lapsi oli kolmest vanemast rühmast - Kullerkupu, Kannikese ja Karikakra rühmadest.

Esialgselt oli plaanis koolieelikutega sõit ette võtta kuid tellitud oli suur buss, andsime võimaluse ka pisut noorematele kaasa tulla. Enamus vanematest olid nõus kulud piletile ja transpordile ise katma. Olime esitanud taotluse Rahvakultuurikeskuse etenduskunstide regionaalse kättesaadavuse programmi „Lapsed teatrisse” ning mõni päev enne etendust selgus, et meile anti osalist toetust transpordile, mis oli meile suur rõõm ja vanematele sõidukulude katmisel pisut abiks.

Urmas Sisaski lastemuusikal „Sööbik ja Pisik” toimus Teatri Kodus. Kuna meil on lasteaias palju räägitud hammaste tervisest ja sellest, kuidas tuleb hammaste eest hoolt kanda, oli nimetatud etenduse külastamine igati ajakohane. Lugu oli kaasahaarav, põnev ja õpetliku sõnumiga. Lapsed said meeldiva elamuse ja bussiga teatrisse sõita on ikka tore!