Lasteaeda külastas riigikogu liige Liina Kersna

Eile, 15. märtsil külastas Kasekese lasteaeda riigikogu liige Liina Kersna. 

Lasteaia personalil oli võimalus kohtuda ja arutleda mitmetel haridusvaldkondlikel teemadel Liina Kersnaga. Juhtkond tutvustas riigikogu liikmele maja sisemist poolt. Käisime rühmades, kus oli tööl olevatel õpetajatel võimalus L.Kersnaga vestelda ja demonstreerida uuemaid õppevahendeid nagu valgustahvlid ja Bee Bot robotmesilased. Pärast majaringi vestlesime muusikasaalis, millest võtsid osa need õpetajad, kelle töövahetus oli lõppenud. Arutleti õpetajate töö rõõmudest ja kitsaskohtadest. Liina Kersnaga oli väga meeldiv kohtuda ja vestelda. Oleme tänulikud, et riigikogu liikmed satuvad ka väiksematesse kohtadesse ja, et meil on võimalus anda külalisele edasi väikelinna lasteaia elu-olu!