Kohtumine Läti projekti "Loodusest inspireeritud atraktiivne õppimine" partneritega

Valga lasteaed Kaseke on koostööpartneriks Läti Ozolnieku maakonna lasteaia Bitīte eestvedamisel rahvusvahelises projektis Nordplus Junior 2016. 

23.-24. oktoobril kohtuti projekti partneritega lasteaias Kaseke. Projektis osalevad Kasekese lasteaia kaks rühma – Rukkilill ja Kullerkupp. Läbi rahvusvahelise koostöö on võimalus õpetajatel vahetada kogemusi ning viiakse läbi praktilisi õppetegevusi lastega. 

Esimesel päeval külastati ühiselt Tartu Loodusmaja, kus viidi läbi venekeelne programm - tutvustati maja ja toimus praktilisi näidistegevusi, mida on võimalik lastega õppetegevustes kasutada. Teisel päeval olid Rukkilille ja Kullerkupu õpetajad ette valmistanud õuesõppetegevused, millest tehti päeva lõpus ühine kokkuvõte. Järgmine kohtumine leiab aset 2018. aasta kevadel Läti Ozolnieku maakonna lasteaias Bitīte.